MILLOR PREU
GARANTIT

Puc consultar o descarregar el manual de l’usuari dels apartaments?


Si et descarregues o obres l’arxiu adjunt tindràs al teu abast informacions importants per a la teva estada, com els establiments comercials propers, els millors restaurants de la zona, com desplaçar-te a les principals atraccions turístiques de Barcelona (algunes d’elles al mateix costat dels apartaments) o com utilitzar els electrodomèstics què trobaràs al teu apartament...
Arxius adjunts:
User Guide
Guide for Appilances

Quan he de pagar l’import restant?


L’import restant de la reserva, amb la fiança reemborsable i la taxa turística, s’haurà de pagar en el moment del check-in de l’apartament, amb targeta de crèdit o efectiu

He de pagar un suplement per pagar amb targeta de crèdit?


No, contràriament al què acostuma a passar a la majoria d’apartaments turístics de la ciutat, no cobrem cap suplement per pagar amb targeta de crèdit

Com puc cancel·lar la meva reserva?


Si cancel·leu o modifiqueu la reserva fins a 30 dies abans de la data d'arribada, l'establiment no efectuarà cap càrrec. Si cancel•leu o modifiqueu la reserva fins a 15 dies abans de la data d'arribada, l'establiment carregarà el 25% de tota l'estada.

Si cancel•leu o modifiqueu la reserva fins a 7 dies abans de data d'arribada, l'establiment carregarà el 50% de tota l'estada. Si es cancel•la o modifica la reserva fora d’aquest termini o no et presentes, l'establiment carregarà 100% de tota l'estada.

Quan està ferma i confirmada la meva reserva?


Per a què una reserva es pugui considerar ferma i confirmada, haurà d’haber-se pagat el 25% del total de la reserva, excepte la fiança. Durant les24 hores següents, o 48 hores en caps de setmana o festius, vostè rebrà un correu electrònic de confirmació de la reserva.

A quina hora puc entrar a l’apartament?


L’apartament està disponible a partir de les 15 hores, i el check-in es pot realitzar als mateixos apartaments les 24 hores del dia. Si tenim disponibilitat, estarem encantats de poder-te oferir el teu apartament abans de les 15 hores. Per a això, si us plau, comunicat amb nosaltres al [email protected] i t’informarem d’aquesta possibilitat.

Tinc algun suplement per arribar de nit o de matinada?


Hi ha un cost addicional per a l’arribada de nit: 20€ després de lws 21.00 y 50€ després de les 00.00.

Com entro a l’edifici?


Durant el procés de check in una persona estarà esperant-te a l’edifici. Per això és important que responguis al mail que t’enviaremsol•licitant que ensdoneu informació del vostre número de vol i hora aproximada d’arribada.

Posteriorment, quan ja tinguis les teves claus podràs accedir fàcilment simplement acostant la teva targeta de proximitat al receptor quadrat situat just sota el porter automàtic.

Els apartaments disposen de parking?


El nostre establiment no disposa de parking propi a l’edifici, però si què disposem de places limitades a les immediacions, subjectes a disponibilitat i sota reserva prèvia a [email protected]. El preu és de 20 € dia

Com entro a l'apartament?


Us facilitarem dues targetes de proximitat que us permetran accedir a l'establiment, l'apartament i les zones solàrium i chill-out situades a la terrassa superior del nostre edifici.

Para abrir la puerta del apartamento simplemente acerca la tarjeta al pomo de la puerta, y se encenderá una luz verde. Gira entonces el pomo sin miedo, como si abrieras una puerta normal con pomo, y se abrirá la puerta. Si tardaras un poco y se encendiera la luz en rojo, vuelve a acercar la tarjeta e inténtalo nuevamente.

Com puc tancar l’apartament amb doble clau?


Per a major seguretat aconsellem que al sortir dels apartaments tanquis la porta i un cop tancada acostis la targeta al pom.El pom es desbloquejarà i es posarà en verd, permetent que tanquis amb doble clau girant el pom, com si es tractés d’una porta normal.

És important que tanquis amb doble clau, ja que si es produís un robatori, les companyies d’assegurances només es fan responsables si l’apartament està tancat amb doble clau.

Puc portar mascotes?


Les mascotes estan prohibides als apartaments. Si s’incomplís aquesta norma se’t demanaria que abandonessis els apartaments sense dret a futures reclamacions ni a cap tipus de compensació. Això també suposarà la pèrdua total de l’import del lloguer i de la fiança de garantia reemborsable.

A quina hora he de deixar l'apartament?


El checkout de l'apartament s’ha d’efectuar abans de les 11:00. Si voleu sortir més tard de l'hora fixada cal consultar-ho al personal de l'establiment o al correu electrònic [email protected] com i us informarem sobre aquesta possibilitat.

Quantes persones poden ocupar l'apartament?


Si no s’ha acordat prèviament el contrari amb Home to Home Barcelona, només el nombre de persones indicades pel client quan es fa ver la reserva serà l’autoritzat per a utilitzar l’apartament.

El nombre de persones que poden utilitzar l’apartament no pot excedir en cap cas la capacitat màxima indicada de l’apartament, excepte en el cas de nens menors de dos anys.

Si es detectés una infracció de la norma mitjançant el personal de l'establiment o el sistema de videovigilància, Home to Home Barcelona pel seu propi criteri tindrà el dret de demanar al client que abandoni l’apartament, sense dret a reclamar cap tipus de compensació. Has de tenir en compte que les normes municipals són molt estrictes a aquest respecte.

Hi ha un suplement per bressol a l'apartament?


Naturalment que no. Sota petició podem facilitar-te bressol i trona de forma totalment gratuïta. La gran televisió de 43' disposa a més de nombrososcanals infantils perquè el teu fill també pugui gaudir d'estada. També et proporcionarem gratuïtament alguna vaixella i coberts per al teu nadó.

Existeixen normes de comportament als apartaments?


Els nostres apartaments es troben en un barri residencial en el qual viuen persones que han de matinar per treballar, i el descans nocturn ha de ser respectat. Les hores de descans són entre les 22:00 i les 10:00.

La música alta, els crits, les festes i els comportaments inadequats que pertorbin als altres hostes o als veïns estan terminantment prohibits. Si existeixen queixes i/o els veïns criden a la policia això pot ser motiu de desallotjament immediat de l'apartament, sense importar l'hora del dia o de la nit, sense dret a reclamació alguna i perdent l'import del lloguer *prepagado i de la fiança reemborsable.

Com puc accedir a les zones solàrium i chillout situades a la terrassa superior de l'edifici?


Per accedir a la zona de la terrassa superior es necessita la mateixa clau de l'apartament. Aquesta àrea està disponible de 9:30 a 21:30. Fora d'aquest horari, es tancarà el recinte. Sempre recordi que la zona és videovigilada i que la norma bàsica és respectar els veïns.

Qui em pot ajudar si necessito ajuda o informació?


Sempre que ho necessitis pots trucar al telèfon que t’hem facilitat, que està operatiu les 24 hores del dia per a casos d’emergència.

Tinc servei de neteja durant l'estada?


La neteja diària no està inclosa en el preu. Per a estades de 7 nits o més el preu inclou gratuïtament una neteja de l'apartament i el canvi de tovalloles i llençols. Si necessiteu una neteja addicional neteja consulteu amb nosaltres i t’atendrem encantats (preu de servei 36 euros).

Puc beure aigua de l’aixeta ?


L’aigua de l’aixeta a Barcelona és neta i potable a tota la ciutat. No obstant, degut a l’alt contingut en sodi té un sabor que pot resultar desagradable a alguns visitants. Pots trobar aigua embotellada al supermercat situat a pocs metres del nostre establiment.

Com es fa el checkout de l'apartament?


A l’hora concertada amb la persona que et va atendre a l'arribada, i que s’ocuparà de vosaltres en tot moment, vindrem per fer el checkout i assegurar-nos de què tot hagi anat bé. Ens agrada què ens digueu el que més us ha agradat i el què menys del nostre servei. Si surts de matinada el teu assistent a Home to Home Barcelona et donarà les instruccions oportunes. Recordeu sempre de deixar les claus d'accés a l'apartament i la clau del parking si l’heu utilitzat; altrament hauríem de fer un càrrec a la targeta de crèdit de 10 euros per les targetes d’accés a l’apartament i 20 euros per la clau de l'aparcament.

Com haig de lliurar l'apartament?


Els clients estan obligats a deixar l'apartament en perfecte estat, havent tirat les escombraries correctament i netejat l'apartament i el parament de cuina. En cas contrari, se't podria carregar en la teva targeta de crèdit una neteja addicional.

Està permès fumar als apartaments?


En compliment de la nova Llei anti tabac no està permès fumar als nostres apartaments. No obstant això, si es permet fumar en les terrasses exteriors o a la zona chillout situada en la terrassa superior dels nostres apartaments. Els apartaments estan equipats amb moderns sensors que ens permeten detectar fàcilment l'incompliment d'aquesta norma, que podria donar lloc a la pèrdua de la fiança.

Què passa si alguna cosa es trenca?


Si accidentalment es trenca alguna cosa, si us plau, contacta amb el personal dels apartaments si el pots localitzaro truca'ns al telèfon 24 hores què t’hem proporcionat tan aviat com sigui possible, per poder reposar-te l’abans possible l’article, mentre avaluem si has de pagar o no els danys.

Què és la taxa turística?


La taxa turística ha estat establerta por la Generalitat de Catalunya i és una taxa sobre l’estada de 0,72 euros por persona i nit, amb un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu de l’apartament i s’haurà de pagar en el moment del check-in. Estan exempts els nens y els joves de menys de 17 anys. Per a més informació podeu visitar la pàgina oficial de la Generalitat de Catalunya.

Carrer de Sant Fructuós, 37 - 08004 Barcelona   T. (+34) 932 750 423    [email protected]

Author image
 • Nota
 • 9.4
 • 95%
 • dels nostres clients ho recomanen
 • Neteja
  9.7
 • Atenció Personal
  9.3
 • Comfort de les Habitacions
  9.4
 • Ubicació
  9.2
 • Instal·lacions dels apartaments
  9.4
Close